ΑΦΟΙ ΑΛΩΠΟΥΔΗ Ο.Ε.

Aρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου-Mεταλλικές κατασκευές

Ελληνικά

Η Εταιρία μας

Η εταιρία μας ALOMET constructions, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες, γνωστότερες και πιο επώνυμες εταιρίες αλουμινίου της χώρας,  EUROPA και ALUMIL, διακρίνεται για την υψηλή ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στην διάρκεια της εικοσαετούς εμπειρίας μας στο χώρο, έχουμε γίνει γνωστοί για την αξιοπιστία μας, το εξαιρετικό κατασκευαστικό αποτέλεσμα, την αντοχή στην χρήση, καθώς και την ιδιαίτερη αισθητική που ξεπερνά τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Η Εταιρία μας έχει λάβει αποκλειστική πιστοποίηση συνεργασίας με τις παραπάνω εταιρείες, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των καταναλωτών. Η πιστοποίηση γίνεται βάσει  αντικειμενικών κριτηρίων χώρου, μηχανολογικού εξοπλισμού και συμμετοχής του κατασκευαστή στις τεχνικές ενημερώσεις για την ορθή τήρηση των προδιαγραφών των τεχνικών καταλόγων.

Τα παραπάνω  αποτελούν εγγύηση για την εφαρμογή ολοκληρωμένων σειρών αλουμινίου, που σας παρέχουν:

  • Ιδιαίτερο ηχομονωτικό και θερμομονωτικό αποτέλεσμα, εξασφαλίζοντας αισθητά χαμηλότερο κόστος ενέργειας, αλλά και ηρεμία στον χώρο σας χωρίς ανεπιθύμητους θορύβους.
  • Προστασία από βροχή και αέρα, λόγω της στεγανότητας που προσφέρουν
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια, εξαιτίας των ειδικών ενισχυτικών μηχανισμών


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η ALOMET δεν είναι απλά μια κατασκευαστική εταιρία. Είναι μια σύγχρονη εταιρία που στηρίζεται στην συνεχή διάθεση για βελτίωση των υπηρεσιών της, ακολουθώντας τις επιταγές των τεχνολογικών εξελίξεων, που παρακολουθούνται μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων κάθε χρόνο. Παρά τις οικονομικές αντιξοότητες η Εταιρία μας δεν έχει αλλάξει την ποιότητά της, ενώ ταυτόχρονα, φροντίζει με οποιοδήποτε κόστος για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων που την επιλέγουν.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Γιατί, η ALOMET  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε νέες κατασκευές, όσο και σε αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων. Γιατί, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και η ALOMET  ξεχωρίζει τόσο στην ταχύτητα εκτελέσεως των παραγγελιών, όσο και στο άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, χωρίς μερεμέτια και ταλαιπωρία. Γιατί, η υποστήριξη από τους άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας συνεχίζεται και μετά το πέρας της πώλησης, ενώ απόλυτη εγγύηση για όλα τα παραπάνω αποτελούν οι ίδιοι οι πελάτες μας.